Ο Όμιλος ENVIROL, με δίκτυο 7 πρατηρίων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου, είναι έτοιμος να ζεστάνει τον χώρο σας άμεσα και οικονομικά!

 

Διαθέτουμε το μεγαλύτερο στόλο επαγγελματικών αυτοκινήτων στο Ηράκλειο Κρήτης (συνολικά 10 επαγγελματικά αυτοκίνητα) και σας εξυπηρετούμε με πολύ γρήγορο χρόνο παράδοσης (πάντα εντός 24 ωρών), χωρίς εκπτώσεις στην εξυπηρέτηση, αλλά και την ποιότητα των καυσίμων. Έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό σας προμηθεύει με το νέο εξελιγμένο πετρέλαιο θέρμανσης της ΕΚΟ, το οποίο σας εξασφαλίζει:

 

→ Καλύτερη απόδοση στον καυστήρα

→ Μειωμένα έξοδα συντήρησης

→ Χαμηλότερη κατανάλωση

 

Επιλέγοντας πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ, γνωρίζετε ότι διαλέγετε ένα εγγυημένο προϊόν άριστης ποιότητας, φιλικό προς το περιβάλλον και πολύ οικονομικό. 

 

Το πετρέλαιο θέρμανσης από την ΕΚΟ έχει τα εξής χαρακτηριστικά: 

 

→ Αντιδιαβρωτικό / αντιρρυπαντικό

→ Τελειότερη καύση

→ Μείωση επικαθήσεων στον καυστήρα

→ Μείωση μαύρου καπνού

 

Στην Envirol εξασφαλίζουμε 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλάβετε. Αρκεί να ζητήσετε στην παράδοση το σύστημα EKO Control System. 

Το EKO Control System είναι ένας φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης που τοποθετείται μεταξύ ακροσωληνίου και δεξαμενής και σας εξασφαλίζει 100% την ποσότητα πετρελαίου θέρμανσης που θα παραλάβετε!


Ζητήστε, αν επιθυμείτε, την παράδοση του πετρελαίου σας με φορητό μετρητή πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ. Η τοποθέτηση γίνεται από την ENVIROL και φυσικά είναι ΔΩΡΕΑΝ!

 

Ο φορητός μετρητής πετρελαίου θέρμανσης ΕΚΟ σας εξασφαλίζει 100% γιατί:

 

→ Μετρά με ακρίβεια την παραδιδόμενη ποσότητα καυσίμου

→ Ανιχνεύει τον αέρα και το νερό στην παροχή καυσίμου

→ Μετρά τη θερμοκρασία παράδοσης

→ Διασφαλίζει ότι πληρώνετε μόνο την ποσότητα που μπήκε στην δεξαμενή σας

 


Διαβάστε εδώ την Απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών για τη χορήγηση επιδόματος θέρμανσης.