Μένουμε σπίτι, μένουμε στα ζεστά!🏠

 

Ο Όμιλος ENVIROL, με δίκτυο 7 πρατηρίων στην ευρύτερη περιοχή του νομού Ηρακλείου, βρίσκεται πάντα δίπλα σας στις δύσκολες στιγμές και σας προσφέρει το Πετρέλαιο Θέρμανσης ΕΚΟ με ΕΚΠΤΩΣΗ 5% από την αναγραφόμενη τιμή της ημέρας & με δυνατότητα πληρωμής έως 12 άτοκες δόσεις, για να απολαύσετε με ζεστασιά την ασφάλεια του σπιτιού σας!

 

  • Η έκπτωση 5% επί της αξίας των αγορών ισχύει αποκλειστικά για αγορές πετρελαίου θέρμανσης αξίας από 200€ και πάνω με πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες όλων των τραπεζών.
  • Για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες όλων των τραπεζών υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης σε έως και 12 άτοκες δόσεις.
  • Για πληρωμές με πιστωτικές κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Επιστροφή, επιβραβεύεστε με 5% στο σύνολο της αξίας της παραγγελίας σας και με 1% Επιστροφή στο ποσό που προκύπτει αφού αφαιρεθεί η παραπάνω έκπτωση του 5%.
  • Η προσφορά ισχύει για παραγγελίες και παράδοση πετρελαίου θέρμανσης έως και τις 30 Απριλίου.

Τα στοιχεία που συμπληρώνονται στη φόρμα είναι εμπιστευτικά και δεν κοινοποιούνται σε τρίτους παρά μόνο στο προσωπικό της εταιρίας μας που θα διαχειριστεί την αίτησή σας. Η Envirol συμμορφώνεται πλήρως με τις διατάξεις Ν.2472/1996 περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και έχει προβεί στις απαραίτητες γνωστοποιήσεις προς την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.